AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara toplamak

Kahve falında sigara toplamak

Kahve falında sigara toplamak dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, sonra kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara toplamak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmelisiniz.

Kahve falında sigara izmariti toplamak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında sigara topladığını görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara toplamak kazancının günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Kahve falında yerden sigara toplamak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara paketi toplamak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalettir.

Kahve falında sigara ve içki içmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arabada sigara içmek yeni bir yol tutulacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine işarettir.

Kahve falında komşunun sigara içtiğini görmek zor günlerin uzaklaşacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir