AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara topladığını görmek

Kahve falında sigara topladığını görmek

Kahve falında sigara topladığını görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, zor durumda bırakacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sigara topladığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizin size yük olmaya başladığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında sigara toplamak kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yerden sigara toplamak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara paketi toplamak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında sigara topladığını görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında sigara izmariti toplamak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında birini sigara içtiğini görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işaret eder.

Kahve falında kaçak sigara görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine yorulur.

Kahve falında sigarayı tersinden yakmak kırgınlıklar yaşanacağına, şerefli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir