AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara filtresi görmek

Kahve falında sigara filtresi görmek

Kahve falında sigara filtresi görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, büyük adımlar atılacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalettir.

Kahve falında sigara filtresi gördüyseniz:

  • Tutarsız hareketler, karışık mesajlar doğrultusunda kendinizi bazı olaylara bağlamış olabilirsiniz veya ne yapmak istediğinizi anlatmanız gerekebilir.

Kahve falında sigara filtresi görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında filtre görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında filtre kahve görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sigaraya başladığını görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden sigara almak fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigaranın külünü görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu sigara içmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir