AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden sigara almak

Kahve falında ölüden sigara almak

Kahve falında ölüden sigara almak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, isteklerini yerine geleceğine, işlerin düzgün gideceğine yorulur.

Kahve falında ölüden sigara almak gördüyseniz:

  • Size sorulan sorulara doğru cevaplar vermeniz gerekiyor.

Kahve falında ölünün sigara içtiğini görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine yorulur.

Kahve falında ölüye sigara vermek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini sigara içerken görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin sigara içtiğini görmek daha fazla para kazanacağına, ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle sigara içmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü sigara içerken görmek zahmete ve çileye düşeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine sigara vermek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ölüden sigara almak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir