AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığ yerde yüzmek

Kahve falında sığ yerde yüzmek

Kahve falında sığ yerde yüzmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sığ yerde yüzmek gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sığ yerde yüzmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sığ havuzda yüzmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sığ sularda yüzmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sığ suda yüzmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında sığ denizde yüzmek fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, donanımlı kılacağına tabir olunur.

Kahve falında sığ denizde yüzdüğünü görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, dertlerine derman arayacağına tabir olunur.

Kahve falında sığ derede yüzmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sığı deniz görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir