AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya sığmamak

Kahve falında arabaya sığmamak

Kahve falında arabaya sığmamak büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, daima zinde ve genç kalacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında arabaya sığmamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harcayacağınız zamanın veya enerjinin hiçbir önemi olmayabilir.

Kahve falında arabaya sığmamak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığı deniz görmek akıl vereceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işarettir.

Kahve falında sığ sularda yüzmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, kişinin can derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sığ denize girmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sığ derede yüzmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında sığ bir deniz görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına yorulur.

Kahve falında sığ deniz görmek rakiplerini alt edeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sığ denizde yürümek hep dua edeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir