AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığ deniz görmek

Kahve falında sığ deniz görmek

Kahve falında sığ deniz görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Kahve falında sığ deniz gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek yeni imkanlarla duygusal ilişkilerinizi bile kısa zamanda yenilemeniz mümkündür.

Kahve falında sığ denizde yürümek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sığ denize girmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sığ denizde yüzdüğünü görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sığ bir deniz görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sığ denize atlamak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında sığı deniz görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sığ denizde yüzmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığ deniz görmek hastalıkların uzak duracağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir