AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara sığmamak

Kahve falında mezara sığmamak

Kahve falında mezara sığmamak makam edineceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, sevdiği birine hediye alacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezara sığmamak gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik şekilde ilerlemesine kendinizi hazırlamalısınız.

Kahve falında mezara sığmamak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sığ denizde yürümek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya sığmamak bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sığ sularda yüzmek hanesine bolluk geleceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sığ deniz görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine yorulur.

Kahve falında sığ denizde yüzdüğünü görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına alamet eder.

Kahve falında sığ suda yüzmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında sığ denize atlamak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir