AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli su görmek

Kahve falında şiddetli su görmek

Kahve falında şiddetli su görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şiddetli su gördüyseniz:

  • Çalışma isteksizliğinden sıyrılmanız gerekiyor.

Kahve falında şiddetli akan su görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında şiddetli su görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şiddetli hortum görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işarettir.

Kahve falında şiddetli sel görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında şiddetli sarsıntı görmek iç açıcı sözlere, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir