AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli kavga görmek

Kahve falında şiddetli kavga görmek

Kahve falında şiddetli kavga görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şiddetli kavga gördüyseniz:

  • Sevgiyle ilgili konularda her istediğinizi yapmanız, olayları istediğiniz gibi yönlendirmeniz mümkündür.

Kahve falında şiddetli kavga görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında şiddetli kavga etmek çektiği yokluğun unutulacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında şiddetli deniz dalgası görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine delalet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek karlı işler yapacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında şiddetli yağmura yakalanmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında çok şiddetli kar görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şiddetli akan dere görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir