AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli kavga etmek

Kahve falında şiddetli kavga etmek

Kahve falında şiddetli kavga etmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli kavga etmek gördüyseniz:

  • Sizi sıkan bir konudan kurtulup, rahat nefes alabilirsiniz.

Kahve falında şiddetli kavga etmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, bolluğun ve bereketin artacağına işaret eder.

Kahve falında şiddetli kavga görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında şiddetli hortum görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında şiddetli akan su görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında şiddetli deniz dalgası görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmura yakalanmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında şiddetli akan nehir görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir