AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli akan dere görmek

Kahve falında şiddetli akan dere görmek

Kahve falında şiddetli akan dere görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şiddetli akan dere gördüyseniz:

  • Genel olarak sevimli bir yapıdasınız.

Kahve falında şiddetli akan dere görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında şiddetli akan nehir görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında şiddetli akan su görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli gök gürültüsü görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine yorulur.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çok şiddetli ağlamak hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında çok şiddetli yağmur görmek işlerin bir anda azalacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir