AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli akan nehir görmek

Kahve falında şiddetli akan nehir görmek

Kahve falında şiddetli akan nehir görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında şiddetli akan nehir gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yanıltan kişiler olabilir veya siz karşınızdakileri yanıltabilirsiniz.

Kahve falında şiddetli akan nehir görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında şiddetli akan dere görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şiddetli akan su görmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında şiddetli dalga görmek kalp kırıklığı olacağına, son model arabaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında şiddetli yağmurdan kaçmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şiddetli gök gürültüsü görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye tabir olunur.

Kahve falında şiddetli gök gürültüsü duymak istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir