AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli dalga görmek

Kahve falında şiddetli dalga görmek

Kahve falında şiddetli dalga görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, daima zinde ve genç kalacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet eder.

Kahve falında şiddetli dalga gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi aslında çok fazla istemediğiniz veya kafada soru işaretleri yaratan işler yapmaya zorlayabilirler.

Kahve falında denizde şiddetli dalga görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli dalga görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında şiddetli deniz dalgası görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında şiddetli fırtına görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına inanılır.

Kahve falında çok şiddetli deprem görmek düzenli bir işe girileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında şiddetli sel görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli su görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir