AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok şiddetli deprem görmek

Kahve falında çok şiddetli deprem görmek

Kahve falında çok şiddetli deprem görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında çok şiddetli deprem gördüyseniz:

  • Yine manevi olaylara yönelme isteği doğabilir.

Kahve falında şiddetli deprem görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında çok şiddetli deprem görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine yorulur.

Kahve falında şiddetli deprem olduğunu görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şiddetli ağlamak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine alamet eder.

Kahve falında şiddetli rüzgar görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok şiddetli fırtına görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli sel görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında şiddetli gök gürültüsü duymak hiçbir sorun yaşamayacağına, maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir