AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli fırtına görmek

Kahve falında şiddetli fırtına görmek

Kahve falında şiddetli fırtına görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni iş teklifleri alacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, insanlarla arasının açılacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında şiddetli fırtına gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmacı olmanız istediğiniz kişilerle uyumlu çalışmanıza yardım edebilir veya bazı kişileri kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Kahve falında şiddetli fırtına görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında çok şiddetli fırtına görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında şiddetli gök gürültüsü duymak her zaman çok mutlu olacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında şiddetli rüzgar görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok şiddetli ağlamak belli bir kazanç elde edileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında şiddetli dalga görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şiddetli deniz görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, adının fesada karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli su görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir