AnaSayfa / Genel / Kahve falında sicim ipi görmek

Kahve falında sicim ipi görmek

Kahve falında sicim ipi görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, makam sahibi olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalet eder.

Kahve falında sicim ipi gördüyseniz:

  • Finansial kaynaklarınızı idareli kullanısanız zorlukları çok fazla hissetmezsiniz.

Kahve falında sicim ipi görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, günah işlemeyi terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sicim görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bir ip görmek maddi olanakların artacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ipte beyaz çamaşır görmek makbul olan mallara kavuşacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına alamet eder.

Kahve falında iple tırmanmak yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabının ipini bağlamak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ip yutmak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında asılı ip görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir