AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir ip görmek

Kahve falında uzun bir ip görmek

Kahve falında uzun bir ip görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sorunların tarihe karışacağına işarettir.

Kahve falında uzun bir ip gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz.

Kahve falında uzun bir ip görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında uzun beyaz ip görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun ip görmek mevlit okutacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ip düğümü görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek helal lokma yiyeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ipe elbise asmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı ip bağlamak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işarettir.

Kahve falında siyah ip örmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir