AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipte beyaz çamaşır görmek

Kahve falında ipte beyaz çamaşır görmek

Kahve falında ipte beyaz çamaşır görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ipte beyaz çamaşır gördüyseniz:

  • İşlerin halledilmesi veya tamamlanması için zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çamaşır ipi görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine alamet eder.

Kahve falında ipte asılı beyaz çamaşır görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kulluk derecesinin artmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipte beyaz çamaşır görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır ipi görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında ipte çamaşır görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında ipte asılı çamaşırlar görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında ipte asılı yıkanmış çamaşır görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir