AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılı ip görmek

Kahve falında asılı ip görmek

Kahve falında asılı ip görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asılı ip gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız sizi mutlu eden kişiler, yerler veya olaylarla aranıza girebilir.

Kahve falında ipte asılı çamaşır görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında iple asılı kalmak yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına delalet eder.

Kahve falında ipte asılı adam görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, dertleri biteceğine alamet eder.

Kahve falında ipe asılı çarşaf görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına delalet eder.

Kahve falında ipte asılı kalmak sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipte asılı beyaz çamaşır görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında ipte çamaşır asılı görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına yorulur.

Kahve falında birini ipte asılı görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir