AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırılsıklam terlemek

Kahve falında sırılsıklam terlemek

Kahve falında sırılsıklam terlemek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, arzularına kavuşacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sırılsıklam terlemek gördüyseniz:

  • Dalgın, kararsız, uykusuz veya halsiz olabiliriz ya da kafa karışıklıkları veya belirsizlikler söz konusu olabilir.

Kahve falında sırılsıklam terlemek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, birikim yapacağına delalettir.

Kahve falında sırılsıklam ıslanmak ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına işarettir.

Kahve falında yağmurda sırılsıklam olmak barış için adım atacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yağmurdan sırılsıklam olmak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına inanılır.

Kahve falında yağmurda sırılsıklam ıslanmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin terlediğini görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşte terlemek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtının terlediğini görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir