AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yatakta yatmak

Kahve falında büyük yatakta yatmak

Kahve falında büyük yatakta yatmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bazen fakirlik görüleceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, işlerinin ağırlaşacağına delalet eder.

Kahve falında büyük yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilerden uzak durun.

Kahve falında büyük yatakta yatmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında yatakta erkekle yatmak kendi işini kurmak için adım atacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağa ters yatmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle yatakta yatmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yatağında yatmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yatakta üç kişi yatmak sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşıyla aynı yatakta yatmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir