AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta başkasıyla yatmak

Kahve falında yatakta başkasıyla yatmak

Kahve falında yatakta başkasıyla yatmak kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, her nimetin lezzetine varacağına işaret eder.

Kahve falında yatakta başkasıyla yatmak gördüyseniz:

  • Söylenenler önemli olabilir.

Kahve falında tahta yatakta yatmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla yatakta yatmak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz yatakta yatmak sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bir yatakta yatmak işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , günü birlik tatillere çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yatağında yatmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakta kalabalık yatmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle yatakta yatmak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızla aynı yatakta yatmak iş yeri sahibi olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir