AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak toprak görmek

Kahve falında sıcak toprak görmek

Kahve falında sıcak toprak görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında sıcak toprak gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu birarada yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında topraktan sıcak su çıktığını görmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sıcak toprak görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak hava görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak su atmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak denize girmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak suda yıkanmak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet eder.

Kahve falında birine sıcak su dökmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında sıcak çikolata yemek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir