AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak denize girmek

Kahve falında sıcak denize girmek

Kahve falında sıcak denize girmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak denize girmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız konusuna özen gösterin.

Kahve falında sıcak denize girmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalettir.

Kahve falında sıcak suyun içine girmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak suya girmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına işarettir.

Kahve falında sıcak havuza girmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak su havuzuna girmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, eski enerjisini bulacağına işarettir.

Kahve falında sıcak deniz görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak denizde yüzmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında deniz suyunu sıcak görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, güzel bir evliliğe delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir