AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak hava görmek

Kahve falında sıcak hava görmek

Kahve falında sıcak hava görmek başarılarının bir ömür süreceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak hava gördüyseniz:

  • Bazı konular gözünüze çok cazip görünse bile, belli işleriniz, anlaşmalar ya da düzenlemeler esnasında çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında sıcak hava balonu görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak havada kar yağdığını görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işarettir.

Kahve falında sıcak havada kar görmek eşi ile arasının açılacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında havayı sıcak görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında sıcak hava görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine işarettir.

Kahve falında sıcaktan terlemek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete sıcak su dökmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak taze ekmek görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir