AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak su görmek

Kahve falında sıcak su görmek

Kahve falında sıcak su görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak su gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda gayretlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında sıcak suya girmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında sıcak su kaynağı görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla duş almak kurulu düzeni olacağına, tövbe etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak su havuzu görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak suya düşmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline sıcak su döküldüğünü görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak su torbası görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında sıcak su görmek kendi kabuğuna çekileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir