AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suya düşmek

Kahve falında sıcak suya düşmek

Kahve falında sıcak suya düşmek sorunların tamamen biteceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bolluk ve bereket göreceğine, imkânların günden güne azalacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak suya düşmek gördüyseniz:

  • Sırları ifşa etmeniz durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında sıcak suya düşmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak suyu görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla banyo yapmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla yüzünü yıkamak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak su bulmak keyfinin yerine geleceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sıcak su atmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında sıcak su havuzuna girmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir