AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suyu görmek

Kahve falında sıcak suyu görmek

Kahve falında sıcak suyu görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyu gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar sonsuz seçenekler vaat ediyor olabilir.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak su vermek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan sıcak su görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sıcak su havuzu görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak su havuz görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak suyun üstüne döküldüğünü görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete sıcak su dökmek hak yolunu bulacağına, çok başarılı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak su dökmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir