AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suya girmek

Kahve falında sıcak suya girmek

Kahve falında sıcak suya girmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında sıcak suya girmek gördüyseniz:

  • Size bazı teklifler getiren kişiler olabilir.

Kahve falında sıcak suyun içine girmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak suya girmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak su havuzuna girmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalettir.

Kahve falında sıcak havuza girmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, bir üniversitede hoca olunacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak denize girmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, evlatlarının hayrını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak su havuz görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, çok büyük özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine sıcak su dökmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir