AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak somun görmek

Kahve falında sıcak somun görmek

Kahve falında sıcak somun görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, emeğinden hayır göreceğine, sonunda mutlu olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında sıcak somun gördüyseniz:

  • Dürüst olmalısınız.

Kahve falında sıcak somun görmek mevki kaybına uğrayacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında sıcak somun ekmek yemek büyük başarıya ulaşılacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak somun ekmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, arkasından gıybet edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak somun ekmek görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, yoksul için zenginliğe rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük somun ekmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında somun ekmek görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında somun ekmek satın almak borçlarını bitireceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında somun görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir