AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak bal görmek

Kahve falında sıcak bal görmek

Kahve falında sıcak bal görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak bal gördüyseniz:

  • Aramanız veya dikkatli bakmanız bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sıcak bal görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak bal yemek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak akarsu görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla yüzünü yıkamak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak tatlı yemek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak simit almak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak demir görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak ekmek peynir yemek korkularından, kötü duygularından arınacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir