AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak hissetmek

Kahve falında sıcak hissetmek

Kahve falında sıcak hissetmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak hissetmek gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak doğru olmayabilir.

Kahve falında sıcak hissetmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Kahve falında güzel koku hissetmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, yolunda huzurla devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi hissetmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında uçtuğunu hissetmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında gördüğünü hissetmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine işarettir.

Kahve falında karnında bebek hissetmek istihdam edeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında cin geldiğini hissetmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işaret eder.

Kahve falında hamile olup bebeği hissetmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir