AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak taze ekmek görmek

Kahve falında sıcak taze ekmek görmek

Kahve falında sıcak taze ekmek görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak taze ekmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz zorlamalarınız karşısında direnç kaybına uğrayabilir.

Kahve falında sıcak taze ekmek yemek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kendi işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak taze ekmek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze sıcak ekmek görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze sıcak simit görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine sıcak ekmek vermek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bakkaldan sıcak ekmek almak işlerinizin bozulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak ekmek dağıtmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak lavaş ekmeği görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir