AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkaldan sıcak ekmek almak

Kahve falında bakkaldan sıcak ekmek almak

Kahve falında bakkaldan sıcak ekmek almak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaşadığı stresin biteceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, çok büyük bir acı duyacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakkaldan sıcak ekmek almak gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilirsiniz.

Kahve falında sıcak ekmek peynir yemek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sıcak ekmek vermek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, işlerinin istediği gibi olacağına işarettir.

Kahve falında sıcak taze ekmek görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak ekmek koparmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak ekmek görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fırından sıcak ekmek almak hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak ekmek yapmak sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırından yeni çıkmış sıcak ekmek görmek zarar göreceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir