AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak ekmek satmak

Kahve falında sıcak ekmek satmak

Kahve falında sıcak ekmek satmak sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, süzüleceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak ekmek satmak gördüyseniz:

  • Kötü alışkanlıklarınızı veya boşa harcanan zaman ya da para anlamına gelen işlerinizi bir kenara bırakın.

Kahve falında sıcak ekmek satmak karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak ekmek dağıtmak çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak lavaş ekmeği görmek söz sahibi olacağına, yükünün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak ekmek koparmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, kızgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak somun ekmek yemek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak tandır ekmeği yemek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında fırından sıcak ekmek yemek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına inanılır.

Kahve falında sıcak ekmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir