AnaSayfa / Genel / Kahve falında sezeryan olmak

Kahve falında sezeryan olmak

Kahve falında sezeryan olmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hoşluk içinde olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında sezeryan olmak gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirel olmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevmediğin bir erkek görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle evlendiğini görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında sizi seven birini görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği kişiyle evlenmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında sevmediğin bir adamla evlenmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında sevmediği biriyle öpüşmek başarısız ve mutsuz olacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğini görmek malvarlığının çok daha artacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir