AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği kişiyle evlenmek

Kahve falında sevmediği kişiyle evlenmek

Kahve falında sevmediği kişiyle evlenmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediği kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön plana almanız durumunda diğerleri sizi takip etmekten keyif alacaklardır.

Kahve falında sevmediği kişiyle evlenmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sevmediği erkekle evlenmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında sevmediği birisiyle evlenmek üzüntülerin son bulacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında sevmediği bir adamla evlenmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir adamla evlenmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğim biriyle evlenmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği biriyle evlendiğini görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına yorulur.

Kahve falında sevmedin biriyle evlenmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir