AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği biriyle öpüşmek

Kahve falında sevmediği biriyle öpüşmek

Kahve falında sevmediği biriyle öpüşmek ticari anlamda yön değiştireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına işarettir.

Kahve falında sevmediği biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, onları yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında sevmediği biriyle öpüşmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin biriyle barışmak hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında sevmediği birisiyle evlenmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında seyyid görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına delalettir.

Kahve falında kelımeı sehadet getırmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin biri görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bi insanı görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına işarettir.

Kahve falında sevmediğin birini tokatlamak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir