AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin bir adamla evlenmek

Kahve falında sevmediğin bir adamla evlenmek

Kahve falında sevmediğin bir adamla evlenmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, önemli sorumluluklar alacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, hayatının alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Kahve falında sevmediği bir adamla evlenmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir adamla evlenmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, iyileşme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediği biriyle evlenmek içinin rahat edeceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğim biriyle evlenmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği kişiyle evlenmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle evlendirilmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlenmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin birisiyle evlenmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir