AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğini görmek

Kahve falında sevmediğini görmek

Kahve falında sevmediğini görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediğini gördüyseniz:

  • Özgürlük arayışınız artıyor.

Kahve falında yumurta seçtiğini görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin kişiyi görmek sermaye kaybedeceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına inanılır.

Kahve falında elbise seçememek yüklü miktarda kazanç getireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle sarılmak gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en sevmediğin kişiyi görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğim bir arkadaşı görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalettir.

Kahve falında hiç sevmediği birini görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir