AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıyı kovalamak

Kahve falında ayıyı kovalamak

Kahve falında ayıyı kovalamak daha çok çalışılacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayıyı kovalamak gördüyseniz:

  • Fizik planda bazı şeyler yapmak yerine durum değerlendirmesi yaparsanız bazı gerçekleri keşfedebilirsiniz.

Kahve falında ayı kovalamak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayı kovaladığını görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayıyı kovalamak büyüyeceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ayı kovaladığını görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında ayı hayvanı görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki ayı görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında eve ayı girdiğini görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında denizde ayı görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir