AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak ayı almak

Kahve falında oyuncak ayı almak

Kahve falında oyuncak ayı almak kötü noktalara geleceğine, ondan kazanç elde edeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak ayı almak gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.Eğer işi hafife almaz da üzerine giderseniz ilerde çok önemli olabilecek bazı gelişmeler başlayabilir.

Kahve falında bir sürü oyuncak ayı görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük oyuncak ayı görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına işarettir.

Kahve falında siyah oyuncak ayı görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncak ayı bulmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  işaret eder.

Kahve falında oyuncak ayı hediye almak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında oyuncak ayı almak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz oyuncak ayı görmek şerefli bir hayat süreceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük oyuncak ayı görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir