AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgada yenmek

Kahve falında kavgada yenmek

Kahve falında kavgada yenmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında kavgada yenmek gördüyseniz:

  • İlerlemek için zekanızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında kavgada yenmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan tarafından yenmek fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi etinin yendiğini görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında hakkının yendiğini görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Kahve falında şeytanı yenmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek eti yendiğini görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakibi yenmek iş hayatında kendi işini kuracağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına tabir olunur.

Kahve falında balık tarafından yenmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, insanların güvenini kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir