AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu pisliği görmek

Kahve falında kuzu pisliği görmek

Kahve falında kuzu pisliği görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, dik durmaya çalışacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine yorulur.

Kahve falında kuzu pisliği gördüyseniz:

  • En detaycı veya yetkili mercii bile çalışmalarınızı ayakta alkışlayabilir.

Kahve falında kuzu pisliği görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında köpek ve pisliğini görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında tırnak pisliği temizlemek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin pisliği görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında pislikle oynamak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında insan pisliği temizlemek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına alamet eder.

Kahve falında insan pisliğiyle uğraşmak hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında tuvalette kendi pisliğini görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir