AnaSayfa / Genel / Kahve falında pislikleri temizlemek

Kahve falında pislikleri temizlemek

Kahve falında pislikleri temizlemek iyiliğe kavuşacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pislikleri temizlemek gördüyseniz:

  • O nedenle yapacağınız planlar önem taşıyor.

Kahve falında tuvaletteki pisliği temizlemek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek pisliği temizlemek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek pisliğini temizlemek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, masa başı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında fare pisliği temizlemek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında insan pisliği temizlediğini görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının pisliğini temizlemek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında hayvan pisliğini temizlemek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine delalet eder.

Kahve falında burun pisliğini temizlemek bunların devlet kapılarından geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir