AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı parlak görmek

Kahve falında ayı parlak görmek

Kahve falında ayı parlak görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ayı parlak gördüyseniz:

  • Zor bir seçim yapmaya zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ayı parlak görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayı çok parlak görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak ay görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak gelinlik görmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulur.

Kahve falında parlak beyaz görmek istediği başarıya kavuşacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına inanılır.

Kahve falında parlak lamba görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında parlak sim görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında parlak balık görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir