AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak balık görmek

Kahve falında parlak balık görmek

Kahve falında parlak balık görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak balık gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni girişimlerde bulunmaktan korkmayın.

Kahve falında parlak balık tutmak sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük parlak balık görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında parlak balık görmek işlerinin yarıda kalacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işarettir.

Kahve falında parlak siyah yılan görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, birikmiş parasının olacağına yorulur.

Kahve falında çok parlak yıldızlar görmek büyük bir adım atılacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında siyah parlak at görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak beyaz diş görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir