AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak gelinlik görmek

Kahve falında parlak gelinlik görmek

Kahve falında parlak gelinlik görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına inanılır.

Kahve falında parlak gelinlik gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf bulabilir veya haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz.

Kahve falında parlak gelinlik giymek huzur ve mutluluk bulacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında parlak gelinlik görmek idealist davranacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında parlak bardak görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işarettir.

Kahve falında parlak terlik görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarını parlak görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kişinin şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında parlak boncuklar görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak yıldız görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir