AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytan bağlamak

Kahve falında şeytan bağlamak

Kahve falında şeytan bağlamak hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işarettir.

Kahve falında şeytan bağlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana karşı kırıcı tavırlar takınmamalısınız.

Kahve falında şeytanı bağlamak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet eder.

Kahve falında şeytan bağlamak kazancının azalacağına, çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında mavi kravat bağlamak kul hakkına girmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında ölü bağlamak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, maddi kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi bağlamak olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabılarını bağlamak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine işaret eder.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kuşak bağlamak toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir